Liga 2

UTA si Timisoara au remizat in Derby-ul Vestului

Cel mai asteptat meci din fotbalul banatean s-a incheiat nedecis, UTA si FC Timisoara terminand la egalitate, scor 0-0, in etapa a 7-a din Liga 2. Derby-ul Vestului a fost in direct pe Onlinesport.ro
Un stadion arhiplin, doua galerii energice, numeroase ocazii, dar toate acestea nu au reusit sa compenseze absenta golurilor.

Prima ocazie le-a apartinut gazdelor in chiar primul minut, cand Hidisan s-a demarcat in partea stanga si a sutat peste poarta.

Dominarea aradeana din debut a fost intrerupta de ratarea lui Curtean din minutul 8, cand acesta nu l-a putut invinge pe Smaranda din pozitie centrala.

Timisorenii au mai ratat o buna sansa de a marca in minutul 42, cand Goga a sutat slab in bratele lui Smaranda.

Gazdele au inceput din nou mai bine si Balan a ratat de putin tinta in minutul 56, sutul acestuia din unghi trecand peste transversala.

Alb-violetii au impins treptat jocul spre poarta aradeana si in minutul 65 oaspetii aveau sa rateze cea mai mare ocazie. In urma unui corner de pe stanga, balonul a fost trimis in transversala.

Ultima ocazie a meciului a apartinut gazdelor, Draghici ratand o ocazie monumentala in prelungiri. Gasit liber in sase metri, jucatorul Batranei Doamne a reluat imprecis mult peste poarta.

Onlinesport


UTA si Timisoara au remizat in Derby-ul Vestului