Liga 2

Scandal la meciul de baraj Sageata Navodari - Vointa Sibiu

Formatia Sageata Navodari a remizat, sâmbata, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Vointa Sibiu, în prima mansa a barajului pentru promovarea în Liga I.
Gazdele au acuzat neacordarea unui penalti, în minutul 81, când atacantul Marius Jianu, singur cu portarul, a fost faultat de un adversar, iar centralul Alexandru Tudor a decis ca a fost simulare si i-a aratat fotbalistului de la Sageata cartonasul galben.

"Din punctul meu de vedere a fost penalti clar, eram singur cu poarta goala, nu aveam de ce sa simulez, însa arbitrul a considerat altfel si asta e. Cred ca sansele de promovare ramân 50-50. Vom încerca sa ne jucam sansa, sa obtinem un rezultat care sa ne aduca promovarea", a declarat Marius Jianu.

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de asistentii Cristian Nica si Radu Ghinguleac.

Cu aproximativ 15 minute înainte de începerea partidei, la portile stadionului au avut loc incidente, aproximativ 250 de persoane îmbulzindu-se pentru a intra în arena pe singura cale de acces, o portita, poarta mare fiind închisa.

Din cauza îmbulzelii câteva persoane au cazut. Dupa câteva minute, spiritele s-au calmat, iar spectatorii au avut acces în stadion unul câte unul.

În tribune s-au aflat aproximativ 5.000 de spectatori.

Returul este programat la Sibiu, în 6 iulie, de la ora 18.00.

Mediafax



Scandal la meciul de baraj Sageata Navodari - Vointa Sibiu