Liga 2

Liga 2: Rezultatele etapei a 7-a + amanunte de la fiecare meci

Accesati aceasta pagina pentru a vedea rezultatele inregistrate, sambata, in cele doua serii ale Ligii 2. clasamentele actualizate, dar si amanunte de la fiecare partida jucata.
Seria de est

Sageata Navodari - Delta Tulcea 3-0 (2-0)

Derby-ul dobrogean dintre Sageata si Delta a fost castigat fara probleme de gruparea care activeaza incepand din acest sezon in Navodari. Jianul a centrat de pe stanga in minutul 8 si Borostean reusea primul gol al zilei cu o reluare din fata portii. Chitu a facut 2-0 in minutul 25, profitand de o respingere gresita a portarului tulcean, pentru ca Alexandru sa inchida tabela in minutul 90 din pasa lui Borostean. Cu 18 puncte acumulate, Sageata Navodari a urcat, cel putin pana duminica, pe primul loc in clasament.

CF Braila - Farul Constanta 0-1 (0-1)

Formatia de la Dunare a inceput mai bine meciul cu mult mai titrata Farul din Constanta, brailenii ratand in cateva randuri deschiderea scorului in prima jumatate de ora. Cum in fotbal de cele mai multe ori ocaziile nu raman nerazbunate, constantenii au punctat in minutul 40 pe contraatac prin Campeanu, acesta marcand cu o lovitura de cap din sase metri.

Dunarea Galati - Viitorul Constanta 4-0 (2-0)

Ploaie de goluri la Galati, unde echipa locala Dunarea a facut instructie cu formatia lui Gheorghe Hagi. Gazdele au rezolvat ecuatia celor trei puncte in mare parte inca de la jumatatea primului mitan, cand Carjan a punctat de doua ori in minutele 22 si 24. Galatenii au mai avut un gol anulat pentru offside in minutul 35 la reluarea lui Cucu. Faza importanta in minutul 38, cand Pacuraru de la Viitorul l-a trimis direct in ambulanta pe Daniel Popescu. Intr-o prima faza centralul Augustus Constantin i-a acordat doar cartonas galben dar, dupa ce a constientizat gravitatea accidentarii jucatorului galatean, a revenit dupa un minut trimitandu-l la cabine pe constanteanul K1. Jucatorii Pribac si Chelaru au facut sah mat rarefiata defensiva constanteana in minutele 67 si 69, fiecare pasand pe rand pentru reusita celuilal. Dunarea Galati ajunge pe locul patru in urma acestui rezultat, cu 13 puncte, in timp ce Viitorul ramane cu cele noua puncte obtinute in primele etape.

Juventus Bucuresti - FC Botosani 0-1 (0-0)

Unicul gol al meciului din cartierul bucurestean Colentina a fost marcat de Vasvari in minutul 50, acesta trimitand peste portarul gazdelor Craiu intr-o faza de unu contra unu.

Seria de vest

CSM Ramnicu Valcea - Poli Iasi 3-1 (1-1)

Formatia pregatita de Ionut Popa a inceput mai bine jocul din Zavoi, reusind deschiderea scorul prin Palimaru in minutul 32. Momentul hotarator al meciului s-a petrecut la ultima faza a primei reprize, cand Posteuca s-a inaltat in sase metri si a restabilit egalitatea in urma unui corner. Gazdele au abordat partea secunda cu o alta atitudine. Mitu a transformat in minutul 73 un penalty obtinut de Balauru, iar Radulescu a inchis tabela in minutul 90+1, dupa un contraatac devastator.

Dacia Mioveni - Silvania Silmeu 2-0 (0-0)

Oaspetii au irosit in minutul 55 o mare sansa de a deschide scorul, atacantul Petcut ratand o lovitura de la 11 metri obtinuta de Muntean in duel cu Nauiu. Argesenii au iesit la joc si Ayza a deschis scorul in minutul 62 cu un sut din marginea careului. Pasator decisiv la prima reusita, Ionescu si-a trecut numele pe lista marcatorilor patru minute mai tarziu, cand l-a invins pe Miron cu un sut fabulos de la 25 de metri.

ACU Arad - Unirea Alba Iulia 3-2 (1-0)

Meci cu numeroase rasturnari de situatie la Arad, unde echipa locala ACU s-a vazut egalata de doua ori inainte de a obtine cele trei puncte. Veteranul Zeno Bundea a fost inca o data artizanul victoriei aradene, deschizand scorul in minutul 24 cu un sut la vinclu, pentru a inchide tabela in minutul 84 din penalty. Dalbea si Bus au mentinut Alba-Iulia in meci prin reusitele din minutul 57 si 80, iar Gheju a facut 2-1 pe contraatac in minutul 60.

Vointa Sibiu - UTA Arad 0-0

Oaspetii au evoluat cu un jucator mai putin din minutul 76, Neagu fiind eliminat de centralul Cristina Babadac pentru cumul de cartonase galbene. Aradeanul a vazut primul galben pentru un fault comis asupra lui Negut, dupa care a protestat la adresa arbitrului primind inevitabil si al doilea galben.

Ariesul Turda - FC Arges 2-0 (0-0)

Echipa din Pitesti pastreaza lanterna rosie si dupa aceasta runda, vulturii rosii de la Ariesul impunandu-se fara probleme. Nigerianul Tony a deschis scorul in minutul 50, iar Saim a majorat avantajul un sfert de ora mai tarziu cu un sut in forta.

Gaz Metan CFR Craiova - ALRO Slatina 0-3 (0-0)

Derby-ul oltenesc dintre fostii coechipieri ai Stiintei Ionel Gane si Corneliu Papura a fost castigat de acesta din urma, ALRO impunandu-se la pas pe arena Depou din Cetatea Banilor. Introdus in teren in minutul 5 in locul lui Barsan, jucatoarul de culoare Hebga a deschis scorul la 12 minute dupa pauza. Voicu, un alt jucator care a inceput meciul ca rezerva, a marcat pentru 2-0 in minutul 66 cu un sut plasat din centrul careului. Veteranul Dumitra a consfintit rezultatul final, in minutul 83, cu un sut puternic din afara careului.

Petrolul Ploiesti - Muresul Deva 2-1 (1-1)

Gazarii au acuzat socul infrangerii de la Slatina din runda precedenta si au primit gol de la deveni in minutul 10. Fostul bistritean Dinu Sanmartean a finalizat o centrare de pe dreapta pentru un 1-0 neasteptat. Petrolul a egalat cu sansa in minutul 21, mingea deviata de Carja intrand norocos in poarta oaspetilor. Florentin Dumitru s-a folosit de bogata sa experienta in minutul 74, pasandu-i decisiv lui Stanescu, acesta aducand a sasea victorie pentru Petrolul in acest sezon.

FC Bihor a stat in aceasta etapa, dupa ce Minerul Lupeni s-a retras din campionat.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Liga 2: Rezultatele etapei a 7-a + amanunte de la fiecare meci