Liga 2

Liga 2: Rezultatele etapei a 4-a + cronicile partidelor

Accesati aceasta pagina pentru a vedea rezultatele inregistrate, sambata, in meciurile etapei a 4-a din Liga 2, dar si amanunte de la cele 14 meciuri care au inceput la ora 11.
Seria de Est

Gloria Buzau - Sageata Navodari 1-2

Procentaj de suta la suta pentru formatia de la malul marii si dupa aceasta a patra etapa, formatia din Navodari mentinandu-se in fruntea clasamentului. Golgeterul Jianu a deschis scorul in minutul 40, dar buzoienii au egalat in ultimele secvente prin Prodan, care a transformat o lovitura de la 11 metri. Olah a adus victoria pentru Sageata in minutul 67, cu un sut impecabil din lovitura libera.

Steaua II Bucuresti - CF Braila 1-0

Atacantul stelist Rusu a continuat si in aceasta runda seria reusitelor, marcand  in minutul 42 unicul al meciului disputat pe terenul sase din Complexul Ghencea. Din minutul 44 oaspetii au evoluat in inferioritate numerica, Gurguiatu fiind trimis la cabine pentru un fault din postura de ultim aparator.

Delta Tulcea - Dunarea Galati 0-1

Unicul gol al meciului dintre cele doua formatii dunarene a fost marcat in minutul 65 de Cristescu, jucatorul galatean profitand de o imensa gafa a aparatorilor tulceni.

FC Snagov - Juventus Bucuresti 2-1

Dupa trei infrangeri consecutive in debutul campionatului, lanterna rosie FC Snagov a inceput in forta partida cu nou-promovata Juventus Bucuresti, Viorel Dinu marcand primul gol al zilei in chiar primul minut. Acelasi jucator a majorat avantajul echipei sale in minutul 28 cu un sut de la 20 metri. La cinci minute dupa pauza formatia din Colentina a reveni in joc prin Rotaru, acesta marcand din lovitura libera. Pana la final gazdele au pastrat rezultatul, scapand cel putin pentru o saptamana de ultima pozitie in clasament.

Farul Constanta - CS Otopeni 1-0

Farul s-a aprins pentru prima data cu adevarat in acest campionat, echipa de la malul marii izbutind o victorie scurta, dar pe deplin meritata in fata celor de la Otopeni. Unicul gol al meciului a fost reusit de Campeanu in minutul 52, acesta scuturand plasa cu un sut de la 20 metri.

Viitorul Constanta - Ceahlaul Piatra Neamt 2-2

Nou-promovata care isi disputa meciurile de acasa la Ovidiu a devenit o specialista a golurilor marcate in final de meci. Dupa ce au obtinut, in extremis, un punct etapa trecuta la Botosani, dobrogenii au obtinut un egal nesperat cu Ceahlaul, dupa ce nemtenii au condus din minutul 20 cu 2-0 pe tabela. Achim a deschis scorul in minutul 8 si Gafita l-a majorat 12 minute mai tarziu. Cristocea a readus Viitorul in meci in debutul partii secunde, cu un sut din marginea careului, pentru ca Hertu, pasator decisiv la primul gol, sa reuseasca egalarea cu o reluare din interiorul careului. Viitorul este pe patru in clasament, cu 8 puncte, dupa un inceput curajos de sezon.

Astra Giurgiu - FC Botosani 2-1

Botosenenii au condus pana in minutul 75 dupa golul lui Ghiceanu din prima repriza. Giurgiuvenii au fortat in final si au obtinut o victorie nesperata. Mai intai Damian a egalat in minutul 75, pentru ca Odoroaba sa marcheze pentru trei puncte in prelungiri cu un sut fabulos la vinclu.

Seria de Vest

FC Bihor - Dacia Mioveni 0-2

Oradenii au ratat sansa de a se mentine in plasa liderului Petrolului dupa infrangerea din aceasta runda. Dacia Mioveni a fost echipa care a dat tonul si s-a impus in final meritat. Miulescu a punctat in minutul 7 si Ayza a facut 2-0 cu un sfert de ora inaintea pauzei, dupa ce Dulcea a ridiculizat apararea gazdelor.

CSM Ramnicu Valcea - ACU Arad 1-2

Nou-promovata din Arad a profitat de slabiciunile formatiei din Zavoi, recuperand astfel punctele pierdute runda trecuta, pe teren propriu, cu FC Bihor. Aldea a deschis scorul in minutul 10 si Bundea a majorat in minutul 65 in urma transformarii unei lovituri libere. Gogosoiu a marcat golul de onoare pentru gazde, care raman cu zero in dreptul punctelor din clasament si dupa aceasta runda.

Minerul Lupeni - Vointa Sibiu 0-1

A doua victorie consecutiva pentru Vointa Sibiu, care a dat lovitura la Lupeni cu doua minute inaintea finalului. Iulian Popa marcat dupa o faza clasica de contraatac.

Silvania Simleu - Ariesul Turda 1-0

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ghita cu o lovitura de cap in minutul 22 si formatia lui Adrian Anca isi revine obtinand a doua victorie la rand dupa un inceput slab de sezon.

Unirea Alba Iulia - Gaz Metan CFR Craiova 1-0

Sergiu Bus a adus cele trei puncte pentru formatia din orasul Unirii, cu un gol marcat in minutul 88. Boroiban de la oaspeti a ratat ocazia meciului la patru minute dupa pauza, cand a trimis pe langa poarta lasata goala de Rotaru.

FC Arges - Muresul Deva 3-0

Primele puncte in acest sezon pentru pitesteni, care au scapat astfel de lanterna rosie. Cirstea a deschis scorul in minutul 7, pentru ca Popa sa-si treaca in cont dubla in minutele 15 si 74.

Politehnica Iasi - Alro Slatina 0-0

In Dealul Copoului cele doua au incheiat la egalitate atat pe tabela, cat si la capitolul cartonase rosii. Ene de la Alro a fost trimis la vestiare in minutul 87, pentru ca in al doilea minut de prelungire Tene de la gazde sa vada si el rosu in fata ochilor. Alro a dominat jocul, ratand cele mai mari ocazii ale meciului.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Liga 2: Rezultatele etapei a 4-a + cronicile partidelor