Liga 2

Bumbescu: "Sper ca patronul sa pastreze Steaua II"

Antrenorul echipei Steaua II, Adrian Bumbescu, a declarat, sâmbata, la Galati, ca spera ca finantatorul Gigi Becali sa pastreze echipa a doua a clubului, de la care mai multi fotbalisti au plecat la Unirea Urziceni, deoarece este nevoie de formarea de jucatori, pentru a nu "da bani pe altii".

"Am fost anuntati cam târziu, vineri, si a trebuit sa plecam dimineata. Am plecat spre Galati sâmbata, la ora 4.00 dimineata. Nu au fost probleme, ne-am odihnit pe drum în masina. Avem o echipa valoroasa, sunt si jucatori care nu au vrut sa plece la Urziceni, patrioti. Sper ca, si datorita acestei victorii, sa ramâna echipa a doua, avem nevoie sa ne crestem juniorii ca sa nu mai dam o gramada de bani pe alti jucatori. Sper ca patronul (n.r. - Gigi Becali) sa fie întelegator”, a spus Bumbescu dupa meciul cu Dunarea Galati, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Echipa Steaua II Bucuresti a învins, sâmbata, în deplasare, cu scorul de 3-2, formatia Dunarea Galati, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii a II-a, Seria I.

Mediafax



Bumbescu: "Sper ca patronul sa pastreze Steaua II"