Liga 2

Sichitiu: "O liga profesionista pentru esalonul secund ar fi benefica"

Presedintele clubului CSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca înfiintarea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru Liga a II-a este benefica fotbalului românesc.

"Am auzit si eu despre aceasta initiativa de a se crea o Liga Profesionista de Fotbal pentru Liga a II-a. Subscriu la aceasta initiativa si cred ca înfiintarea LPF2 este benefica fotbalului românesc. Astfel va creste personalitatea cluburilor si li se vor acorda mai multe responsabilitati. Ar fi un prim pas pentru redresarea Ligii a II-a. În plus, o organizare din interiorul cluburilor nu poate fi decât în folosul fotbalului din al doilea esalon", a spus Grigore Sichitiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca nu-si doreste pe cineva anume în functia de presedinte al noii ligi profesioniste. "Sincer, nu stiu cine ar putea conduce noua liga profesionista deoarece nici nu-i cunosc pe toti presedintii de cluburi din Liga a II-a. Cu siguranta va fi cineva care sa reprezinte interesele tuturor cluburilor. Cred ca alegerea presedintelui va fi facuta de catre toate cluburile din liga secunda", a mai spus el.

Mediafax



Sichitiu: "O liga profesionista pentru esalonul secund ar fi benefica"