Liga 2

Presedinte FC Arges: "Luni mergem sa protestam in fata la CCA"

Presedintele FC Arges, Catalin Barbu, a declarat, sâmbata, dupa înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu ACSM U Poli Iasi, ca arbitrul George Radulescu si-a batut joc de echipa sa si ca de aceea se va duce sa protesteze la Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA), transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Luni mergem sa protestam în fata la CCA! Nu este posibil asa ceva. Acest Radulescu si-a batut joc de noi. Din cauza unor nenorociti, acesti copii nu au ce mânca! Este inadmisibil asa ceva. Mai bine nu ne mai prezentam daca îsi bat joc de noi în halul acesta. Fac apel la toate televiziunile sa vina luni la CCA la protestul nostru", a spus Catalin Barbu, care a fost trimis în tribuna de George Radulescu, în minutul 73, dupa ce a protestat vehement la un penalti acordat iesenilor la scorul de 1-1.

Antrenorul echipei pitestene, Iftimie Iordan, a acuzat, de asemenea, arbitrajul: "A fost viciere clara de rezultat! Unde a vazut arbitrul 11 metri? Nu se poate asa ceva. Îsi bat joc! Si se mai mira de ce cluburile cer arbitrii straini".

Forma]ia CSMU Poli Iasi a câstigat, sâmbata, pe teren propriu, scor 2-1 (1-0) partida cu FC Arges, din etapa a doua a Seriei a II-a a ligii secunde.

Mediafax



Presedinte FC Arges: "Luni mergem sa protestam in fata la CCA"