Liga 2

Primarul din Mioveni sugereaza ca partida dintre Universitatea Cluj si Dacia a fost aranjata

Primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu, a declarat ca rezultatul dintre Universitatea Cluj si Dacia Mioveni, scor 2-1, în etapa a XXIV-a a Ligii II, precizând ca înfrângerea echipei sale poate fi exlicata prin plecarea antrenorului Marian Pana de la argeseni la ardeleni.

"Este foarte ciudat faptul ca a plecat tocmai la Universitatea Cluj, echipa cu care am fost în lupta directa pentru promovare si care ne-a depasit în ultima etapa, dupa ce a câstigat meciurile cu Baia Mare si CS Otopeni fara sa joace. Acum se explica si rezultatul dubios dintre Universitatea Cluj si Dacia Mioveni, când am pierdut cu 1-2 printr-un gol primit în minutul 87. Mai mult, am semnale certe ca si rezultatul meciului FC Baia Mare - Dacia, 1-1, (n.r. - în etapa a XXXII-a a Ligii II) a fost mai mult decât dubios. Daca la vremea respectiva nu mi-am putut explica cele doua rezultate, acum este clar pentru mine de ce Dacia nu a promovat", a afirmat Georgescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul din Mioveni, care ocupa si functia de presedinte al Consiliului de Administratie al clubului ergesean, s-a mai spus ca Marian Pana are un caracter îndoielnic. "Am aflat cu surprindere ca antrenorul Daciei Mioveni, Marian Pana, care se afla sub contract cu echipa noastra, a fost numit manager general la Universitatea Cluj. Ca antrenor, Marian Pana are valoare, este foarte bun, dar are un caracter îndoielnic... Spun îndoielnic, pentru a nu folosi un cuvânt mai dur, potrivit pentru Marian Pana", a spus edilul din Mioveni.

Finantatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca l-a ales pe Marian Pana pentru postul de manager general al echipei datorita felului în care a pregatit echipele pe care le-a antrenat. Pana a semnat un contract pe un sezon cu Universitatea Cluj si, împreuna cu antrenorul Cristi Dulca, se va ocupa de pregatirea echipei.

Mediafax



Primarul din Mioveni sugereaza ca partida dintre Universitatea Cluj si Dacia a fost aranjata