Liga 2

Universitatea Cluj revine in Liga 1 dupa doua sezoane la matineu

Municipiul Cluj-Napoca va avea din nou doua reprezentante pe prima scena a fotbalului romanesc din sezonul 2010/11, dupa ce Universitatea Cluj, echipa traditionala a orasului, a promovat din liga secunda. In ultima etapa a sezonului, Sepcile Rosii s-au impus cu 3-1 (3-0) la Lupeni, depasind Dacia Mioveni in clasamentul final. Meciul dintre Minerul si U Cluj a fost in direct pe Onlinesport.ro
Doar 15 minute au crezut argesenii de la Dacia Mioveni in minuni, oaspetii stadionului din Lupeni reusind deschiderea scorului in urma unei lovituri de la 11 metri.

La o faza rapida de atac pe partea dreapta, Szilagyi a trimis mingea pe langa Cozma si fundasul Minerului Lupeni l-a placat cu un procedeu din rugby pe jucatorul clujean.

Penalty fara dubii si Lemnaru transforma cu siguranta in stanga lui Hotoboc. Din acel moment clujenii au impus ritmul pe teren, reusind sa mai marcheze de inca doua ori pana la pauza.

Ungurusan si-a trecut in ambele ocazii numele pe lista marcatorilor. Mai intai a facut-o in minutul 25, cand s-a demarcat ideal in careul gazdelor si a trimis pe langa Hotoboc iesit in intampinare.

Scorul a captat proportii in minutul 34, cand acelasi Ungurusan a finalizat cu un sut la coltul lung, dupa un contraatac devastator purtat in partea stanga.

Minerul Lupeni a trecut pe langa gol in doua randuri, portarul clujean Matache remarcandu-se cu doua interventii spectaculoase in minutele 38 si 39.

Ritmul jocului a scazut mult in partea secunda si gazdele au reusit sa puncteze prin noul intrat Diaconescu in minutul 56.

Pana la final s-a jucat la trecerea timpului si Sepcile Rosii au sarbatorit dupa ultimul fluier promovarea in Liga 1.

FCM Targu Mures a castigat Seria II, cu 69 puncte, in timp ce Universitatea Cluj a incheiat pe locul secund, cu 68 puncte. Dacia Mioveni a ratat promovarea pentru un singur punct, pe locul patru clasandu-se la finalul sezonului UTA Arad.

In Liga 3 au retrogradat formatiile Muresul Deva, Fortuna Covaci, Jiul Petrosani si Drobeta Turnu Severin.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Universitatea Cluj revine in Liga 1 dupa doua sezoane la matineu