Liga 2

Steaua a batut Dinamo in El Clasico din Liga 2

Derbiul Romaniei la nivelul Ligii 2, Steaua II-Dinamo II, a fost castigat, duminica, de formatia lui Leo Strizu. Ros-albastrii s-au impus cu 1-0, dupa un gol reusit din penalty de Valentin Simion in prima repriza.
In "El Clasico" de Liga 2, Costel Orac a avut la dispozitie mai multe nume grele pe care le-a aruncat inca din primul minut, din dorinta de a obtine o victorie vitala in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Avandu-i in echipa de start pe Curca, Daminuta, Zivny, Rus, Vranjkovici sau Scaralatache, Dinamo a inceput mai bine meciul si si-a creat cateva ocazii bune la poarta lui Lungu.

Totusi, cei care au marcat au fost stelistii. Albu a obtinut un penalty in minutul 13, iar Valentin Simion a executat cu sange rece, printr-un sut puternic sub bara.

Dupa marcarea golului, Leo Strizu a comandat retragerea, iar jocul a fost facut, pana la finalul meciului, de dinamovisti. Chiar daca dinamovistii au avut posesia, stelistii au rezistat bine in defensiva si si-au asigurat victoria.

Prin acest succes, Steaua II a urcat pe locul 10 in Liga 2, cu 27 de puncte, in timp ce Dinamo II ramane pe locul 15, cu 15 puncte.

Onlinesport


Steaua a batut Dinamo in El Clasico din Liga 2