Liga 2

Penescu a fugit in munti

Devastat dupa cele 9 luni petrecute in arest in care a ridicat des sapunul de pe jos, cu 11 kg in minus, Cornel Penescu a fugit in munti pentru a-si reveni dupa experienta neplacuta petrecuta in ultima perioada.

"Ce frig e afara", a fost prima remarca facuta de Cornel Penescu, in momentul in care a simtit aerul rece al libertatii. El a fost asteptat de rude si prieteni, iar apoi a plecat catre locuinta sa, unde a fost asteptat de catre mama sa si de capitanul echipei FC Arges.

Finantatorul pitestenilor a fost destul de tacut in timpul discutiilor cu cei apropiati, sustinand tot timpul ca are nevoie de o perioada in care sa se reacomodeze cu viata de zi cu zi.

Cornel Penescu a plecat sambata la o pensiune montana, unde vrea sa stea departe de lume si sa isi revina din punct de vedere psihic.

"Tata este plecat acum, dar fiti siguri ca o sa se intoarca si o sa vorbeasca si cu presa. A ramas acelasi barbat ca si in urma cu noua luni", a dat asigurari Andrei Penescu, fiul fostului magnat din Trivale.

Onlinesport

 



Penescu a fugit in munti