Liga 2

Exclusiv | Cristi Balaj a facut praf un meci din liga a doua. Gheorghe Constantin se face ca ploua

Interesul in jurul meciului Romania - Serbia a fost foarte mare, astfel ca alte evenimente au fost trecute cu vederea. Daca la fotbal stam rau, nu ne putem lauda nici macar cu arbitrii FIFA. Cristi Balaj a condus catastrofal intalnirea de la Oradea dintre FC Bihor si FCM Targu Mures. Desi partida a avut loc sambata dimineata, seful CCA, Gheorghe Constantin, nu stie nimic despre prestatia arbitrului.
Cum in Liga I nu s-a jucat in acest sfarsit de saptamana, arbitrii importanti au fost delegati la jocurile din liga a doua. A fost si cazul lui Cristi Balaj, care a condus la centru meciul FC Bihor - FCM Targu Mures (1-2), partida care a avut loc la Oradea.

Din informatiile pe care le avem, Balaj a arbitrat catastrofal, dezavantajandu-i clar pe cei de la FC Bihor. Mai concret, Balaj a acordat doua penalty-uri in primele 25 de minute (primul a fost mai mult decat discutabil - in secunda 45, iar celalalt a fost acordat gratuit, in minutul 24), maniera sa fiind tendentioasa. Arbitrul din Baia Mare a fost huiduit si injurat la scena deschisa. Oficialii bihoreni sunt hotarati sa faca memoriu la FIFA, dupa prestatia sub orice critica a lui Balaj.

Contactat de Onlinesport pentru a ne explica ce s-a intamplat la Oradea, Gheorghe Constantin, seful CCA, a parut mai degraba surprins de telefonul primit, spunand ca nu a vizionat fazele de la meci, desi partida s-a jucat sambata. "Nu stiu nimic despre cum a arbitrat Balaj. Nu am vazut caseta si nu am primit raportul, asa ca evit sa fac orice comentariu. Cat despre acuzele oficialilor de la FC Bihor, este un lucru caracteristic pentru fotbalul romanesc. M-am saturat...", ne-a spus Costica "Valcea".

Cristi Balaj a arbitrat recent meciul dintre Sampdoria si Metalist Harkov, din Cupa UEFA.

Onlinesport: Andrei Preotu


Exclusiv | Cristi Balaj a facut praf un meci din liga a doua. Gheorghe Constantin se face ca ploua