Formula 1

Webber: "Sunt dezamgit, dar nu mi-am spus ultimul cuvant"

Pentru Mark Webber, ocupantul locului secund in clasamentul mondial, calificarile din Abu Dhabi au fost departe de asteptari, locul cinci fiind sinonim cu o infrangere. Chiar si asa, australianul de la Red Bull-Renault ramane optimist inaintea cursei de duminica.
"Sa fiu al cincilea pe grila nu este prea bine si sunt dezamagit dupa acest rezultat, dar cursa de duminica va fi una lunga si inca nu mi-am spus ultimul cuvant", a spus Webber.

La fel ca si Alonso, principalul sau rival in lupta pentru titlul mondial, Webber este de parere ca orice se poate intampla in cursa si ca important este sa ajunga la linia de sosire.

"Trebuie sa ajungem la final pentru ca in cursa se pot intampla multe lucruri", a mai spus Webber.

Vettel: "Titlul ar fi un bonus pentru mine"

Autor al pole positionului pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, germanul Sebastian Vettel a declarat ca obiectivul sau principal duminica va fi sa castige cursa si ca obtinerea titlului mondial i se pare in acest moment ca un bonus.

"Sunt bucuros dupa acest pole si tot ce ramane de facut este sa-mi maximizez performanta in cursa. Nu simt nicio presiune din moment ce sunt doar al treilea in campionat si consider ca in acest moment Fernando si Mark au asupra lor intreaga apasare a momentului", a spus Vettel.

Tanarul pilot german poate cuceri titlul mondial daca se impune in Emirate, iar Alonso termina pe cinci sau mai jos de aceasta pozitie, iar Webber incheie cursa pe trei.

Vettel a adunat in acest sezon nu mai putin de zece plecari din pole position.

Onlinesport


Webber: "Sunt dezamgit, dar nu mi-am spus ultimul cuvant"