Formula 1

Tatal lui Bianchi admite ca fiul sau isi poate pierde viata

Philippe Bianchi, tatal pilotului de Formula 1 Jules Bianchi grav accidentat la cap in timpul Marelui Premiu al Japoniei, recunoaste ca starea medicala a fiului sau ramane una extrem de grava si ca acesta isi poate chiar pierde viata.

Cuvantul folosit de tatal lui Bianchi a fost “disperata” pentru a exprima conditia fiului sau aflat conectat la aparatele medicale in spitalul japonez de la Mie.

Pe langa acest comentariu facut pentru Gazzetta dello Sport, familia Bianchi a emis si un comunicat in care anunta ca “o serie de incercari urmeaza a fi trecute” de catre Jules Bianchi.

Se refera evident la lupta pilotului de 25 ani aflat intr-o situatie critica.

“Medicii ne-au spus ca este deja un miracol ca el inca se mai afla in viata. Nimeni nu a supravietuit pana acum unui asemenea impact. Toata lumea ma intreaba cum se simte Jules, dar eu nu pot raspunde pentru ca nu exista un asemenea raspuns”, a mai spus Philippe Bianchi.

Acesta mai afirma ca de indata ce situatia fiului sau va da semne de ameliorare va solicita transferul la un spital din capitala japoneza Tokyo.

“Cine stie insa cand se va putea intampla acest lucru, daca se va intampla vreodata. Nu avem nicio certitudine, putem doar sa asteptam”, a mai spus Philippe Bianchi.

[news-110050]



Tatal lui Bianchi admite ca fiul sau isi poate pierde viata