Formula 1

Rosberg il asigura pe Hamilton ca e suta la suta german

Un nou episod din razboiul declaratiilor dus in interiorul echipei Mercedes a iesit la lumina dupa ce Lewis Hamilton a pus la indoiala faptul ca Marele Premiu al Germaniei ar fi cu adevarat cursa de casa a coechipierului si rivalului sau Nico Rosberg.

 

Pe de-o parte Rosberg isi are resedinta la Monte-Carlo, iar dupa tata este jumatate finlandez, de aici si afirmatia usor tendentioasa a lui Hamilton.

Rosberg nu a asteptat prea mult si i-a raspuns acestuia, asigurandu-l ca este suta la suta german si ca in Marele Premiu al Germaniei concureaza cu adevarata acasa.

“Ca sa fiu sincer, Nico niciodata nu a trait in Germania, asa ca nu prea e cursa lui de casa”, s-a trezit Hamilton vorbind dupa succesul sau de la Silverstone.

Rosberg a raspuns: “Fiecare poate judeca dupa bunul plac”.

Intrebat mai departe daca se simte la fel de german precum se simte Hamilton de britanic, Rosberg a replicat: “Este adevarat ca nu am crescut in Germania, dar aceasta nu ma impiedica sa ma simt suta la suta german”.

Intre Rosberg si Hamilton este o rivalitate formidabila in acest sezon, cei doi luptand practic umar la umar pentru obtinerea titlului mondial. Abandonul lui Rosberg la Silverstone a facut ca germanul sa mai pastreze doar patru puncte avans in fata lui Hamilton in ierarhia generala.



Rosberg il asigura pe Hamilton ca e suta la suta german