Formula 1

Red Bull ameninta cu retragerea din Formula 1

Echipa Red Bull de Formula 1 ameninta ca ar putea chiar sa paraseasca Formula 1 in masura in care FIA nu va oprit hegemonia celor de la Mercedes.

Hegemonie care dureaza de un singur an, in conditiile in care patru ani la rand Red Bull-Renault a obtinut titlul mondial prin Sebastian Vettel.

Interesant este ca la vremea respectiva marii constructori din campionat, Mercedes sau Ferrari, nu au amenintat cu parasirea Marelui Circ si au acceptat situatia, incercand sa limiteze pe cat posibil pierderile.

La Red Bull insa pasiunea nu tine decat atunci cand brand-ul austriacului Dietrich Mateschitz se afla in lumina reflectoarelor, altfel competitia devine total neinteresanta.

''Vom evalua situatia in vara si daca nu vom fi foarte multumiti, luam in calcul chiar parasirea Formulei 1. Exista pericolul ca domnul Mateschitz sa-si piarda pasiunea pentru Formula 1'', a declarat doctorul Hemulth Marko, mana dreapta a magnatului Red Bull.

Marko mai spune ca FIA trebuie sa ia masuri pentru egalizarea sanselor in Formula 1 si ca actuala dominatie a celor de la Mercedes nu aduce nimic bun pentru competitie.



Red Bull ameninta cu retragerea din Formula 1