Formula 1

TUR cu TUR LIVE Marele Premiu al Rusiei - Cursa. Probleme pentru Rosberg

Ati urmarit live text pe Onlinesport.ro de la ora 14:00 Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei de la Soci. Lewis Hamilton a pornit din pole position.

Clasament: Hamilton, Rosberg, Bottas, Button, Magnussen, Alonso, Ricciardo, Vettel, Raikkonen

Final de cursa. Hamilton castiga fara probleme in fata coechipierului sau, Rosberg. Podiumul este completat de Bottas, pilotul care a stabilit cel mai bun tur in cursa.

40/53 Rosberg anunta prin radio ca poate incheia aceasta cursa fara sa mai intre la boxe.

31/53 Incredibila cursa de recuperare realizata de Rosberg. Germanul ajunge in pozitia a doua dupa depasirea lui Bottas.

30/53 Vettel intra la boxe chiar cand se afla sub o mare presiune din partea lui Bottas. Acesta urca pe doi, fiind urmat de Rosberg.

22/53 Rosberg intra in puncte. Se afla pe locul 9, dar incepe sa resimta uzura pneurilor. Hamilton face intre timp turul in 1:43.428.

17/53 Bottas este singurul care tine cat de cat pasul lui liderul Hamilton. Sunt deja 4.7 secunde intre cei doi si diferenta creste.

15/53 Rosberg recupereaza fantastic de repede diferenta si ajunge pe locul 12 foarte aproape de puncte. Germanul poate spera chiar si la o clasare pe podium daca nu va mai intra deloc la boxe pana la final.

13/53 Singurul duel care tine capul de afis ii are in prim plan pe Vergne si Raikkonen. Finlnadezul de la Ferrari urmareste locul opt ocupat de francez, dar in acelasi timp trebuie sa fie atent in retrovizoare. Rusul Kvyat pune presiune pe el si pare hotarat sa faca cursa mare.

8/53 Liderul Hamilton este primul pilot care coboara la sub un minut si 44 de secunde pe turul de circuit.

3/53 Hamilton conduce cu 2.3 secunde in fata lui Bottas. Ecarturile s-au stabilizat dupa un start exploziv de cursa. Rosberg ruleaza in pozitia a 20-a.

1/53 Contact intre pilotii Red Bull si Rosberg intra pe linia boxelor.

1/53 Rosberg il ataca pe Hamilton in primul viraj si, in pofida unei franari violente, l-a depasit pe Hamilton. Asadar, schimbare de lider inca de la start. Rosberg este insa anuntat prin radio sa-i cedeze pozitia lui Hamilton pentru ca a taiat o sicana. "Trebuie oricum sa intru la boxe din cauza unor vibratii", raspunde Rosberg.

14:03 START in Marele Premiu al Rusiei.

14:00 Bun gasit prieteni ai Formulei 1. De la aceasta ora urmarim impreuna Marele Premiu al Rusiei de pe cel mai nou circuit din calendar, cel de la Soci.



TUR cu TUR LIVE Marele Premiu al Rusiei - Cursa. Probleme pentru Rosberg