Formula 1

Alonso: "Am consumat o viata din cele care imi mai ramasesera"

Fernando Alonso s-a considerat extrem de norocos pentru ca a supravietiut unui accident la Formula 1 care era sa il coste viata, din cauza unei manevre mortale, la 310km/h, realizata de Esteban Gutierrez la Marele Premiu al Australiei. 

"Sunt constient ca am consumat o viata din cele care imi mai ramasesera", a declarat dupa accident pilotul de la McLaren Honda.

"Vreau sa multumesc celor de la McLaren si FIA pentru siguranta de astazi a masinilor. Multumesc si fanilor ssi colegilor pentru ca si-au aratat grija si sprijinul neconditionat", a adaugat Alonso.

In ciuda impactului violent, el a aparut in fata presei la o ora dupa accident. "La mai mult de 300km/h te joci cu viata, iar un accident se poate transforma in ceva rau. Am noroc ca sunt inca in viata. Dar asta este, dim pagina mai departe".

Noi am scris ca vina accidentului ii apartine lui Sergio Gutierrez, pentru ca a tras de volan special, fara nici un sens logic. Alonsp a spus despre momentul impactului ca "este dificil de spus ce s-a intamplat. Eram foarte apropiati, am fortat si de aceea masina se smuceste inainte de franare, e un pericol. Si eu cred ca nu am vazut punctul optim si am pierdut referinta, am franat prea tarziu. La 315km/h asa ceva se poate intampla si cel mai important este ca suntem bine".

 [news-118363]



Alonso: "Am consumat o viata din cele care imi mai ramasesera"