Liga 1

Schalke promite o mana de ajutor Stelei

Nemtii de la Schalke 04 promit ca vor face tot posibilul sa dea o mana de ajutor Stelei pentru a ajunge in primavara europeana, chiar daca vor baga rezervele in meciul cu Maccabi Haifa.
Christoph Moritz, unul dintre jucatorii cu putine aparitii in acest sezon care va fi pe teren la Haifa, sustine ca nemtii isi vor da viata in meciul cu Maccabi.

"Nu mergem la Haifa ca sa pierdem. Ca fotbalist, iti doresti sa castigi fiecare meci. Stim ca un grup de fani va face deplasarea cu noi in Israel si nu vrem sa-i dezamagim", a afirmat jucatorul in varsta de 21 de ani.

De asemenea, Moritz a explicat motivul pentru care pentru stelisti e mai bine ca Schalke sa joace cu rezervele.

"Este clar ca pe teren se vor afla jucatori care au evoluat mai putin, insa acest lucru este un beneficiu, fiecare va avea ocazia sa-si demonstreze valoarea", a comentat Moritz.

Totusi, in ciuda declaratiilor facute de nemti, Schalke a plecat in Israel fara antrenorul Huub Stevens, care a invocat motive personale.

Partida dintre Maccabi si Schalke 04 se va disputa in direct pe Onlinesport.ro miercuri de la ora 22:05, simultan cu Steaua - AEK Larnaca.

Pentru a se califica in primavara europeana, Steaua are nevoie de o victorie cu AEK si de cel putin un egal al nemtilor in Israel.

Onlinesport


Schalke promite o mana de ajutor Stelei