Champions League

Guardiola despre faultul lui Nesta la Busquets: "A fost penalty"

Josep Guardiola, antrenorul echipei FC Barcelona, il contrazice pe fundasul italian Alessandro Nesta si considera ca al doilea penalty primit de formatia blaugrana, marti seara, in meciul cu AC Milan a fost pe deplin meritat.
“Cand exista o tinere de tricou se acorda penalty fara discutie”, a spus Guardiola.

Tehnicianul campioanei Europei a dezvaluit si modul in care a gandit inceputul de meci: “Am jucat cu trei aparatori in prima repriza pentru a ne crea mai multe oportunitati de a marca, astfel ca la finalul meciului noi am avut 21 de suturi pe poarta, iar Milan nu a avut decat trei”.

“Ne-am aparat bine si dupa 2-1 am revenit la formula cu patru fundasi pentru a controla jocul. Messi este un jucator minunat si avem marele noroc sa faca parte din echipa noastra”, a mai spus Guardiola.

FC Barcelona s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce a invins cu 3-1 pe AC Milan in sferturile de finala.

Doua dintre goluri au fost marcate de Messi din penalty in prima repriza, in timp ce Iniesta a inchis tabela in repriza a doua. Pentru Milan a marcat Nocerino golul de 1-1.

Onlinesport


Guardiola despre faultul lui Nesta la Busquets: "A fost penalty"