Liga 1

Bornescu, Galamaz si Popa au fost prezentati oficial de Universitatea Cluj

Jucatorii Mircea Bornescu, George Galamaz si Dorinel Popa au fost prezentati oficial, joi, de gruparea Universitatea Cluj în cadrul unei conferinte de presa, informeaza site-ul oficial al gruparii ardelene.
Portarul Mircea Bornescu a declarat, joi, ca îsi doreste sa se ridice la asteptarile oficialilor si suporterilor noului sau club. "Ma bucur foarte mult ca sunt aici. Prima zi pentru mine a fost foarte frumoasa, am vazut un stadion extraordinar, un stadion de cinci stele, am întâlnit oameni care au fost tot timpul alaturi de mine si sper ca prin evolutiile mele si modul de a ma pregati sa le multumesc celor care au avut încredere în mine. Sunt tot timpul suta la suta pentru echipa la care joc, sunt un tip mai energic, cu toate ca postul meu nu este cel care consuma energie fizica foarte mare. Îmi place sa traiesc alaturi de suporteri si sa ma bucur cu ei la fiecare gol marcat de echipa noastra. Acesta este felul meu de a fi", a spus Bornescu.

Fundasul George Galamaz a afirmat ca se simte foarte bine la Universitatea Cluj, echipa unde a întâlnit câtiva dintre fostii sai colegi. "Prima zi la Universitatea Cluj a fost una normala pentru noi, eu unul m-am simtit foarte bine alaturi de noii mei colegi, unii dintre ei fiind vechi prieteni. Daca ar fi sa ne luam dupa trecut, am fost la multe echipe si peste tot as întâlni fosti colegi. Ma simt bine cu ei, ma bucur ca sunt alaturi de ei si totul este bine", a adaugat fostul jucator al echipei Steaua.

Transferat tot de la gruparea ros-albastra, Dorinel Popa a declarat ca Universitatea Cluj îsi poate atinge obiectivele având în vedere valoarea lotului de jucatori. "Sunt foarte fericit ca am ajuns la aceasta echipa, sunt încântat de ce am gasit aici, sper sa ne atingem toate obiectivele si sunt sigur ca totul va fi bine deoarece lotul este unul foarte bun", a mentionat Popa.

Prezent la conferinta de presa, antrenorul Ionut Badea s-a aratat multumit de transferurile celor trei fotbalisti, dar a precizat ca gruparea clujeana va încerca sa mai achizitioneze si alti jucatori în perioada urmatoare. "Încercam aducerea si altor jucatori pe care noi îi dorim în aceasta perioada. Nu este o lista foarte lunga. Avem jucatori veniti în probe, vedem la ce nivel se vor situa si la ce echipa îi vom orienta, fie prima echipa, fie echipa a doua. Oricum, meciurile din Antalya vor da o coordonata clara a acestor jucatori. Orice propunere care vine sa aduca un plus de valoare merita a fi luata în calcul. În ceea ce-i priveste pe jucatorii pe care se vor plati bani, lucrul acesta este deja facut, ma refer la analiza si evaluare. La ora actuala suntem destul de acoperiti pe ceea ce avem nevoie, dar este în continuare pusa în discutie aducerea unui atacant", a afirmat Badea.

Tehnicianul a explicat ca unii dintre jucatorii pe care nu i-a folosit în prima parte a campionatului vor fi împrumutati la alte echipe pentru a putea juca mai mult. "E important ca la fiecare început de sezon sau în fiecare pauza competitionala sa schimbi anumite roluri sau jucatori care merita a fi împrumutati pentru a juca mai mult. Ma refer aici la Voican (n.r. - atacantul Andrei Voican), care, desi are calitati foarte bune, nu a reusit sa joace foarte mult în aceasta perioada si am preferat sa nu pierdem din valoarea lui. În aceasta ordine de idei, probabil ca lucrurile vor continua si cu alti jucatori, ramâne de vazut însa cu cine", a mai spus Ionut Badea.

Mediafax


Bornescu, Galamaz si Popa au fost prezentati oficial de Universitatea Cluj