Liga 1

Stoichita pe picior de plecare de la Mioveni

ehnicianul echipei CS Mioveni, Mihai Stoichita, a declarat ca în acest week-end va decide daca va ramâne sau nu la conducerea echipei din Mioveni, precizând ca nu vrea sa munceasca în zadar.

"Ma voi duce acasa la Bucuresti si ma voi gândi mult daca voi ramâne sau nu aici, pentru ca nu se poate asa. O sa stau sa ma gândesc pentru ca totusi n-as vrea sa muncesc în zadar.

"Pot sa muncesc si în alta parte. Aici nu pot singur... Ma voi decide în aceste doua zile. Nu am luat deocamdata nicio decizie, dar, tot ce se paote... E posibil sa fiu si etapa viitoare e posibil sa nu fiu.

"Nu ma simt stapân pe situatie si eu ar trebui sa fiu cel care conduce. Calea mea ar trebui urmata, nu alta... Conducerea ar trebui sa nu se grabeasca si sa ia o decizie înteleapta" a spus Stoichita.

Formatia Ceahlaul Piatra Neamt a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa CS Mioveni, în primul meci al etapei a XIII-a a Ligii I. Pentru CS Mioveni a înscris Iordache '52, iar pentru Ceahlaul au marcat Stana '6 si Constantinescu '22.

Mediafax



Stoichita pe picior de plecare de la Mioveni