Formula 1

Alonso a primit un Ferrari FF pentru victoria de la Sepang

Pentru Ferrari fiecare victorie conteaza in acesti ultimi ani in care alte echipe au dominat Formula 1. De aceea, Scuderia a tinut sa ii ofere un premiu lui Fernando Alonso, dupa ce acesta a vazut primul steagul in patratele de la Marele Premiu al Malaysiei. Spaniolul are de acum in garaj cu model FF.
Alonso a castigat duminica Marele Premiu al Malaysiei declansand sarbatoarea la Maranello. Pilotul spaniol a petrecut zilele de dupa victorie la sediul Ferrari din Italia, acolo unde a avut o discutie prelungita cu directorul Luca Cordero di Montezemolo terminata cu un anunt surpriza. Pentru a marca ocazia, Di Montezemolo a tinut sa ii ofere ca premiu un Ferrari FF nou nout.

Daca masina cu patru locuri si tractiune integrala, propulsata de un V-12 era prevazuta ca bonus in contract pentru victorii deosebite sau daca acesta a fost un gest de apreciere la adresa angajatilor Ferrari numai Alonso stie. In orice caz, Alonso nu are de ce sa se planga. Pentru el este foarte bine ca a primit-o si se poate bucura de ea.

Noi, daca ar fi sa jucam rolul vulpii care nu poate ajunge la struguri si spune ca nu ii vrea pentru ca sunt acri, i-am putea transmite lui Alonso sa aiba mereu cu el un extinctor alaturi in masina, nu se stie cum FF-ul ia foc. Cu toate acestea, chiar daca acest model continua cu brio 'traditia' ultimelor modele Ferrari, cine nu si l-ar dori?

Onlinesport


Alonso a primit un Ferrari FF pentru victoria de la Sepang