Stranieri

Mutu va fi jucatorul lui Sochaux si imaginea Peugeot in Romania

Adrian Mutu a primit o oferta de ultima ora din Franta si va ramane mai mult ca sigur in Ligue 1 in pofida tratativelor avansate pe care atacantul roman le are cu Petrolul Ploiesti. Vestea vine la nici o zi dupa ce Dumitru Dragomir a spus ca are o "informatie" conform careia Mutu nu va veni in Romania.

Sochaux, echipa clasata pe locul 19 in prima liga franceza, il vrea pe Mutu la insistentele antrenorului Herve Renard, fostul selectioner al Zambiei.

Presa din Hexagon noteaza ca transferul lui Mutu la Sochaux in ianuarie ar fi a treia mutare a iernii in Ligue 1, dupa venirea lui Djibril Cisse la Bastia si M'Baye Niang la Montpellier.

"Adrian Mutu a ales Sochaux. Este o veste buna, vom avea o vacanta mai frumoasa. A trebuit sa ne luptam pentru el cu Tours si Bordeaux. I-am oferit un contract pe 42 de luni pana in 2017 si va promova in viitor brandul Peugeot in Romania. El va fi imaginea Peugeot 301. Sigur va alege Sochaux", a declarat presedintele gruparii franceze pentru site-ul footballfrance.fr

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, anuntase de vineri seara ca Mutu nu va mai ajunge la Petrolul, iar la nici 24 de ore informatia este verificata.

Transferul la Petrolul nu i-a suras lui Mutu de la inceput. Nascut si crescut in Pitesti, el nu agrea ideea de a locui la Ploiesti. Aranjase ca in cazul unei reveniri in Romania sa aiba o casa la Bucuresti. In plus, Mutu nu a fost atras de salariul oferit de Petrolul, doar 35.000 de euro pe luna, in timp ce la Ajaccio primea 70.000.



Mutu va fi jucatorul lui Sochaux si imaginea Peugeot in Romania