Stranieri

Chivu si-a reziliat contractul cu Inter. "Multumim, Marele Chivu"

Inter Milano a anuntat luni ca jucatorul roman Criti Chivu si-a reziliat contractul. Italienii ii dedica jucatorului o galerie foto pe care o numesc "Marele Chivu" si ii multumesc intr-un comunicat, considerandu-l atat un fost mare jucator, cat si un om de exceptie.

"FC Internazionale si Cristi Chivu anunta oficial ca au reziliat amiabil contractul care il lega pe aparatorul roman de gruparea nerazzurra pana la finalul sezonului", scrie clubul intr-un comunicat.

"Sapte sezoane de neuitat, pline de succese, de victorii, de zile dramatice. Inter si Chivu au avut o relatie care a mers si in afara terenului de joc si a aspectelor profesionale. Inter ii multumeste din inima lui Chivu care a dat echipei multa forta si loialitate in anii pe care ni-i vom aminti drept unii dintre cel mai gloriosi din istoria clubului. Lui si familiei sale splendide, un salut si o multumire din partea lui FC Internaziolane", incheie italienii.

Chivu a semnat cu Inter in 2007 si a jucat pe posturile de fundas stanga, fundas central, mijlocas la inchidere si mai rar postul de mijlocas stanga. Din primul sezon a castigat  campionatului italian, devenind al doilea jucator dupa Florin Raducioiu care a castigat acest trofeu.

In 2010, Chivu a reusit la Inter o tripla istorica: titlul de campion, Cupa Italiei si Liga Campionilor.

In 2012, el a semnat un nou contract cu Inter Milano, cu optiune de prelungire si penetru sezonul 2013/2014. El avea un salariu anual de 2,5 milioane de euro in acest sezon pe care nu a mai apucat sa il termine, reziliind de comun acord contractul pe 31 martie 2014.



Chivu si-a reziliat contractul cu Inter. "Multumim, Marele Chivu"