Stranieri

Adrian Mutu are oferte din Franta si Grecia. N-ar refuza nici Liga 1

Atacantul Adrian Mutu este dispus sa faca orice sacrificiu pentru a se regasi in lotul Romaniei pentru EURO 2016, inclusiv acela de a reveni la o echipa cu pretentii la titlul in campionatul intern.

“Am nevoie sa joc, sa fiu in forma si sa dau cat mai multe goluri. Trebuie sa vad si la ce echipa voi merge la iarna. Obiectivul meu este sa fiu printre jucatorii de la EURO 2016”, a declarat Mutu la Dolce Sport.

Acesta a mai spus ca are incredere in alegerea selectionerului Anghel Iordanescu, fiind convins ca la momentul respectiv in lotul Romaniei vor fi convocati cei mai in forma atacanti.

Mutu mai spune ca are oferte concrete din Franta si Grecia, dar ca este dispus sa accepte si o revenire in Liga 1 la o echipa aflata in lupta pentru titlu.

Adrian Mutu a marcat recent primul sau gol in India pentru FC Pune City, echipa pentru care mai are de evoluat o luna de zile. Mutu a evoluat ultima oara in Liga 1 pentru Petrolul Ploiesti.

Steaua, Astra sau Pandurii sunt cluburile pentru care "Briliantul" ar putea evolua in Liga 1 si care se incadreaza pe profilul impus de acesta.



Adrian Mutu are oferte din Franta si Grecia. N-ar refuza nici Liga 1