Liga 2

Echipa de fotbal CS Alro Slatina s-a desfiintat

Echipa de fotbal CS Alro Slatina s-a desfiintat, decizia fiind comunicata jucatorilor chiar la reunirea lotului de presedintele clubului, Jean Nitulescu.

Presedintele Jean Nitulescu i-a anuntat pe jucatori ca începând cu data de 1 iulie lotul a fost desfiintat, toti fotbalistii devenind astfel liberi de contract si îsi pot cauta alte angajamente.

"Eu i-am anuntat, luni, pe cei 24 de jucatori care au fost prezenti la club ca nu stim ce se va întâmpla cu echipa. Le-am spus ca sunt liberi de contract ca sa nu-i încurcam", a declarat Nitulescu.

Autoritatile locale nu mai finanteaza echipa Alro Slatina, însa vor directiona banii catre FC Oltul Slatina, o alta echipa de liga a doua, care joaca în Slatina si care are si finantare din mediul privat.

Echipa s-a desfiintat pentru ca autoritatile locale si judetene nu o mai sustin financiar.

"Am luat acesta decizie pentru ca Primaria si Consiliul Judetean plateau salariile jucatorilor, iar FIFA nu mai permite acest lucru. De aceea, ne orientam fondurile catre o alta echipa care sa reprezinte atât municipiul Slatina, cât si judetul Olt. Noi ne-am dori ca cele doua echipe sa fuzioneze si sa facem una singura. Deocamdata asteptam sa vedem ce solutii juridice putem gasi", a declarat Minel Prina, viceprimarul din Slatina.

Din lotul Alro a fost întocmita deja o lista de jucatori care pot negocia cu FC Oltul Slatina. Numai 11 fotbalisti au fost pastrati de la Alro Slatina pentru a evolua si în sezonul viitor la FC Oltul. Ceilalti fotbalisti din lotul oltenilor care au activat la Alro vor trebui sa-si caute alte echipe.

Au ramas sa-si caute contracte la alte echipe în special jucatorii care primeau sume foarte mari de bani de la Alro. Atât CS Alro Slatina, cât si FC Oltul au jucat în campionatul trecut în liga a doua. Alro Slatina a terminat pe locul 5, iar FC Oltul pe locul 14.



Echipa de fotbal CS Alro Slatina s-a desfiintat