Liga 1

MM a depistat gaura din jocul Vasluiului

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a depistat singura gaura care poate aparea in jocul vasluienilor in derbiul de vineri seara.
"Surprizele astea naucitoare din campionat s-au cam terminat. Teoretic, daca nu câstigam, sansele se diminueaza considerabil, dar orice se poate întâmpla. În orice caz, e un meci dificil, dar, daca într-adevar vrem sa luam campionatul, trebuie sa câstigam. Din punctul de vedere al calitatii jucatorilor din atac, FC Vaslui este pe primul loc, excluzând echipa noastra. Probabil ca daca nu va juca N’Doye, acolo vor fi probleme, dar în rest, echipa lui Adrian Porumboiu are jucatori de mare valoare", a spus MM Stoica la Dolce Sport.

Apoi, MM a comentat si decizia aducerii arbitrilor straini la sapte meciuri din finalul acestui sezon.

"O decizie inteligenta si ceea ce trebuia la momentul de fata. Sper ca din campionatul viitor sa nu mai fie nevoie, adica arbitrii români sa-si recâstige credibilitatea, pentru ca sunt multi arbitri valorosi în România. Sunt convins ca avem arbitri mai valorosi decât cei care vor veni, însa trebuie, înainte de toate, sa fie corecti. Am vazut o îmbunatatire în ultimele etape, în retur au fost arbitraje mai bune fata de tur", a mai spus MM.

Partida dintre Steaua si FC Vaslui se va disputa vineri de la ora 20:20 in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


MM a depistat gaura din jocul Vasluiului