Champions League

SC Braga - CFR Cluj: Declaratiile antrenorilor

Iata cum au prefatat Jose Peseiro si Ioan Andone duelul dintre SC Braga si CFR Cluj, care va fi transmis în direct de Onlinesport.ro miercuri de la ora 21:45.

Jose Peseiro: "Au trecut câtiva ani de când am antrenat în România la Rapid, iar CFR Cluj este o echipa total diferita. A intrat în Liga Campionilor de trei ori în ultimii cinci ani, a trecut de FC Basel, echipa care a eliminat-o pe Manchester United sezonul trecut si asta ne spune ca trebuie sa îi acordam importanta cuvenita. Este o echipa buna, cu o defensiva puternica si trebuie sa jucam la un nivel înalt pentru a câstiga acest meci foarte important. Faptul ca jucam acasa ar trebui sa constituie un avantaj, dar acest factor este doar ipotetic. Vrem sa învingem si trebuie sa fim calmi, ambitiosi si încrezatori. Cunoastem valoarea echipei române, dar vrem sa luam cele trei puncte. CFR are multi jucatori portughezi în componenta si are un atac foarte bun. Sunt multi portughezi în Liga Campionilor, si la noi, si la CFR, e un lucru bun. Va fi un meci dificil, CFR e puternica, joaca un fotbal agresiv si poate pune numeroase probleme, însa si noi suntem o echipa tare, cu mentalitate puternica"

Ioan Andone: "Îmi doresc foarte mult sa începem cu dreptul, dar pentru asta trebuie sa facem un joc inteligent. Faptul ca avem jucatori portughezi în lot este un avantaj pentru noi si mai avem si avantajul ca acesti fotbalisti vor sa îsi ia revansa, sa demonstreze ca au avut rezultate în alta tara. Jose Peseiro a câstigat singurul meci dintre noi doi, cu 2-1. Sper ca mâine sa egalam rezultatele, dar stiu ca el este un antrenor foarte bun, un învingator, construieste echipe foarte frumoase"

Partida dintre Braga si CFR Cluj va fi LIVE pe Onlinesport.ro miercuri de la ora 21:45.



SC Braga - CFR Cluj: Declaratiile antrenorilor