Champions League

Real Madrid invinge City intr-un thriller de Oscar

Liga Campionilor a început cu un meci de cinci stele între Real Madrid si Manchester City, doua dintre echipele care si-au propus câstigarea trofeului în acest sezon. Madrilenii s-au impus cu 3-2 desi au fost condusi de doua ori, dupa un final nebun cu patru goluri în ultimul sfert de ora.

Aflata la opt puncte în spatele Barcelonei dupa doar patru etape, Real Madrid si-a stabilit o noua tinta: Liga Campionilor. Cu toate acestea, Jose Mourinho a surprins prin formatia de start pe care a aliniat-o în confruntarea cu Manchester City.


Mourinho a explodat la golul trei

Sergio Ramos, jucatorul cu care a fost în conflict în ultima perioada, a fost lasat în afara echipei, în timp ce sistemul de joc a fost modificat, Mourinho preferând trei închizatori.
 
Profitând de soliditatea asigurata de cei trei mijlocasi de profil defensiv, Mourinho le-a acordat mai multa libertate lui Ronaldo si Di Maria, însa Real s-a jucat cu ocaziile.
 
Higuain si Di Maria au ratat doua sanse mari pentru Real, iar Manchester City a profitat pe contraatac în minutul 68, la una dintre primele actiuni la poarta lui Casillas.
 
Dzeko a fost gasit excelent de Yaya Toure si l-a învins cu sânge rece pe Casillas, cu un sut plasat.
 
La sapte minute distanta, Real Madrid a reusit egalarea gratie unui sut superb al lui Marcelo, care a trimis mingea în vinclu din marginea careului, cu piciorul drept.
 
Spectacolul de pe teren a continuat întrucât Manchester City a reusit sa preia din nou conducerea, în minutul 85, dupa un sut din lovitura libera al lui Kolarov.
 
Si de aceasta data bucuria englezilor a fost de scurta durata pentru ca Benzema a egalat peste doar doua minute cu un sut din marginea careului lânga bara, stârnind o adevarata furtuna pe teren.
 
Madrilenii s-au napustit în atac si în cele din urma au luat cele trei puncte în minutul 90 gratie unui sut înselator al lui Ronaldo, care l-a pacalit pe Hart.
 
În celalalt meci din grupa D, Borussia Dortmund a câstigat meciul cu Ajax, scor 1-0, datorita golului marcat de Lewandowski cu trei minute înainte de final. Nemtii au mai ratat un penalty în minutul 57, prin Hummels.



Real Madrid invinge City intr-un thriller de Oscar