Champions League

Real Madrid este cu un picior in semifinale

Dupa eliminarea suferita sezonul precedent in fata nemtilor de la Borussia Dortmund, cei de la Real Madrid nu au mai lasat nimic la voia intamplarii si au luat o optiune serioasa la calificarea in semifinale.

De ceea ce se temea Jurgen Klopp, managerul Borussiei, acesta nu a scapat si Real Madrid face un pas important spre careul de asi inca dupa prima mansa.

Echipa spaniola s-a impus cu 3-0 pe propriul teren prin golurile marcate de Gareth http://sports.yahoo.com/news/soccer-stunning-pastore-strike-puts-gloss-psg-win-204527133--sow.htmlBale, Isco si Cristiano Ronaldo, acesta din urma ajungand la a 14-a reusita in acest sezon.

Prin golul marcat in partea secunda a meciului cu Borussia Dortmund, Ronaldo a egalat recordul lui Lionel Messi din sezonul 2011/2012.

La fel ca si in meciul de la Paris, deschiderea scorului s-a produs dupa doar trei minute. Benzema a scos un balon in centrul pentru Carvajal, acesta a prelungit pentru Bale si galezul a introdus mingea la coltul lung.

Cristiano Ronaldo a ratat doua mari ocazii pana la reusita de 2-0 a lui Isco din minutul 26. Acesta l-a invins pe Weidenfeller cu un sut spectaculos din afara careului.

La 2-0 portarul Borussiei a avut o interventie salvatoare la lovitura libera executata de Bale, dupa care in finalul primei reprize nemtii au ratat cea mai mare ocazie a lor prin Groskreutz pe contraatac. Casillas a avut o interventie salvatoare si a pastrat poarta madrilenilor imaculata.

Benzema a ratat o mare ocazie in minutul 55 din centrarea lui Ronaldo. Francezul a reluat din doi metri peste poarta. 

Jocul a capatat achttp://sports.yahoo.com/news/soccer-stunning-pastore-strike-puts-gloss-psg-win-204527133--sow.htmlcente pe contre, Borussia asumandu-si riscuri mari in cautarea golului care sa o readuca in cartile calificarii.

Pe acest fond Ronaldo a speculat in minutul 57 si a marcat cu un sut plasat din interiorul careului.

Pana la finalul meciului Benzema a mai ratat doua sanse bune de gol, iar Real Madrid are prima sansa la calificarea intr-o noua semifinala de Champions League.



Real Madrid este cu un picior in semifinale