Champions League

Grupa surprizelor: Real Madrid si Manchester City au fost invinse

Surprize peste surprize în meciurile disputate miercuri seara în Grupa D. Real Madrid si Manchester City au fost înfrânte, în timp ce Borussia Dortmund a demonstrat înca o data ca este echipa capabila sa învinga pe oricine.

Real Madrid a fost înfrânta meritat în deplasarea din Germania, scor 1-2. Nemtii au controlat întreg jocul si Casillas se poate declara multumit ca a scapat doar cu doua goluri primite.
 
Dortmund a deschis scorul în minutul 36, dupa o pasa gresita a lui Pepe, pe care Lewandowski a fructificat-o cu un sut imparabil lânga bara.
 
Doua minute mai târziu, Real Madrid a egalat, printr-un lob al lui Ronaldo, însa spaniolii nu si-au revenit.
 
Germanii s-au napustit în atac, iar în minutul 64 avea sa vina si golul. Casillas a respins gresit o minge, iar Schmelzer a sutat puternic la coltul lung.
 
O surpriza la fel de mare s-a înregistrat si în celalalt meci din grupa, la Amsterdam, unde Ajax a învins Manchester City cu 3-1.
 
Englezii au deschis scorul în minutul 22, prin Nasri, dar Aja a revenit si a obtinut victoria dupa golurile lui De Jong (45), Moisander (58) si Eriksen (68).
 
Dupa rezultatele din aceasta seara, clasamentul grupei D arata astfel: 1. Dortmund 7p, 2. Real Madrid 4p, 3. Ajax 3p, 4. City 1p.
 
Etapa urmatoare, pe 6 noiembrie, se vor juca meciurile Real Madrid - Dortmund si Manchester City - Ajax.



Grupa surprizelor: Real Madrid si Manchester City au fost invinse