Box

Grachev anunta planul cu Bute: „Vreau sa il fac KO”

Rusul Denis Grachev este încrezator înainte de meciul de duminica în care îl va întâlni pe Lucian Bute pentru titlul NABF, la categoria semigrea.

„Bute a aratat în meciul cu Froch ca nu poate face fata presiunii unui meci în care este atacat. De aceea voi pne multa presiune pe el, aceasta va fi tactica mea. Sunt sigur ca nu îmi va lua mult timp sa îl dobor. Vreau sa îl fac KO, îl voi distruge pe Bute”, a declarat fara pertea Denis Grachev.

29 de victorii si 1 înfrângere Cifrele lui Bute

Rusul detine la acest moment centura categoriei semigrea NABF si este neînvins. Din 13 partide are 12 victorii si un egal. Bute (32 de ani) are 30 de meciuri, dintre care o singura înfrângere si 23 de victorii prin KO.

Întâlnirea este decisiva pentru cariera lui Lucian Bute. O înfrângere ar însemna finalul lui Bute în boxul mare. El trebuie sa bata pentru a obtine revansa cu britanicul Carl Froch, programata pentru luna martie 2013. Froch este singurul care l-a învins pe Bute la profesionisti si singurul care i-a administrat un KO.

Meciul dintre Bute si Grachev are loc duminica dimineata, de la ora 4:00, la Montreal (Canada), în direct pe onlinesport.ro.

Lucian Bute
Data / Locul nasterii:
28 februarie 1980 / Pechea (Romania)
Inaltime: 188 cm
Debut la profesionisti: 22 noiembrie 2002
Titluri cucerite: NABF la semigrea si supermijlocie, WBC Continental Americas, WBO Inter-Continental, IBF (la supermijlocie)
Palmares: 29 de victorii (23 prin KO), 1 înfrângere - din 30 de partide
Sume castigate din box, pana acum: 7 milioane de dolari



Grachev anunta planul cu Bute: „Vreau sa il fac KO”