Box

Froch il ironizeaza pe Bute : ”Nimeni nu-l va lua in serios”

Pugilistul britanic Carl Froch a declarat, pentru BBC, ca pe el l-ar atrage mai mult o revansa cu Mikkel Kessler decât un nou meci cu Lucian Bute, mentionând ca indiferent ce face românul acum, nu va mai fi luat în serios având în vedere felul în care a pierdut confruntarea de la Nottingham.

"Anul viitor voi avea o revansa cu Bute sau cu Mikkel Kessler, care pe mine ma atrage mai mult decât un nou meci cu Bute. Dar Bute doreste sa fie pusa în aplicare clauza privind o revansa, la el acasa, la Montreal, si nu poate fi acuzat pentru ca vrea sa faca asta. Cred ca indiferent ce face Bute acum, având în vedere felul în care a pierdut în fata mea, nimeni nu îl va lua în serios. Orice ar face, i se va spune: «Ai fost batut de Carl Froch»", a spus Froch.

Carl Froch a confirmat, în 6 iulie, ca va boxa cu Lucian Bute într-un meci revansa pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, în martie 2013, la Montreal, înainte de partida cu românul urmând sa întâlneasca înca un adversar, la Nottingham.

Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de Froch, într-un meci disputat, la 26 mai, la Nottingham, în care românul si-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oara.

 



Froch il ironizeaza pe Bute : ”Nimeni nu-l va lua in serios”