Box

Lucian Bute promite meciuri mari pe viitor

Lucian Bute a prins incredere dupa victoria cu Andrea Di Luisa prin KO tehnic in repriza a 4-a si vrea sa atace titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

Acesta spune ca va fi prezent in luna septembrie in Las Vegas sa vada lupta dintre George Groves si Badou Jack, exprimandu-se pentru o lupta cu invingatorul acestei dispute.

“Managerul meu va negocia si apoi vom decide impreuna ce e mai bine pentru mine. Nu stiu ce oferte voi primi in toamna. Cred ca dupa aceasta victorie usile mi s-au deschis catre America, vor fi mai multe posibilitati, poate fi un meci eliminator sau poate unul direct pentru titlul mondial. Pe 12 septembrie voi fi la gala lui Maywather de la Las Vegas, unde vor lupta Badou Jack cu George Groves pentru titlul mondial WBC la supermijlocie. Eu mi-as dori un meci cu castigatorul dintre cei doi”, a spus Bute la revenirea in Romania.

Acesta nu exclude nici varianta unui duel cu mexicanul Jului Cesar Chavez jr., cel care in aceasta saptamana s-a exprimat pe retelele de socializare in favoarea unei lupte cu fostul campion mondial IBF.

In acelasi timp, Bute este constient ca meciul cu Di Luisa a fost unul de reintrare in program si de reacomodare cu spiritul competitiei, iar pe viitor va avea de infruntat adversari mult mai puternici.

“Nu trebuie insa sa ne imbatam cu apa de ploaie, nu a fost un adversar de top, dar dupa 19 luni de pauza cred ca a fost unul credibil. A fost un campion european, dar nu il pot compara cu campionul mondial en-titre. Vor fi adersari mult mai puternici in viitor. Daca vreau sa devin campion mondial pentru a aodua oara trebuie sa fiu constient ca ma asteapta adversari mult mai dificili", a spus Bute.



Lucian Bute promite meciuri mari pe viitor