Box

Jo Jo Dan pierde inainte de limita in fata lui Kell Brook

Ati urmarit live text pe onlinesport.ro, sambata seara, meciul pentru titlul mondial in care Jo Jo Dan (Ion Ionut) l-a infruntat pe englezul Kell Brook, detinatorul centurii mondiale IBF la categoria semimijlocie. Un meci incheiat inainte de limita, cu un deznodamant oarecum asteptat.

Jo Jo Dan a luptat contra lui Kell Brook pentru titlul mondial IBF la categoria semimijlocie, dar a pierdut confruntarea inainte de limita dupa 4 reprize in care a fost numarat de tot atatea ori. De doua ori in repriza a doua si de alte doua ori in repriza a 4-a, la finalul careia meciul a luat sfarsit. Cu aceasta ocazie Kell Brook si-a aparat pentru prima data centura mondiala IBF si viseaza in continuare la un meci cu Floyd Mayweather.

00:51 Lupta este oprita dupa a 4-a repriza in conditiile unei evidente superioritati a lui Kell Brook. A 34-a victorie a englezului si a 23-a inainte de limita. Din pacate pentru Jo Jo Dan acesta incaseaza a 3-a infrangere din cariera dupa un meci in care n-a emis nicio pretentie

RUNDA 4: Pare ca si-a mai revenit putin Jo Jo Dan dupa iuresul din primele trei reprize. Se misca mai mult in ring si incearca sa previna loviturile lansate de Brook. Din pacate Jo Jo Dan este numarat din nou, dar continua si ramane in picioare la bataie. Inca o data este numarat in ultima secunda a rundei si este trimis la colt. Continua lupta.

RUNDA 3: Nici nu incepe bine repriza si Jo Jo Dan primeste alte doua lovituri in plin. Incaseaza in continuare si marturie sta fata luptatorului nostru aproape invinetita de loviturile lui Brook. Jo Jo incearca sa-l atraga pe englez intr-o lupta de uzura, mai si tine uneori la trecerea timpului. Sunt trucuri de ring pana la urma, dar de aratat nu arata deloc promitator.

RUNDA 2: Brook incaseaza doua lovitura cu stanga, dar Jo Jo Dan este numarat de doua ori intr-un interval de doar cateva zeci de secunde. A si fost trimis la podea. Brook lanseaza ofensiva totala. Sunt momente dramatice pentru Jo Jo Dan, dar se agata cum doar el probabil stie. Brook este suveran in ring si cauta lovitura de dreapta. Jo Jo Dan rezista si termina o repriza de cosmar, in care a fost numarat de doua ori si pus in mare dificultate.

RUNDA 1: Jo Jo Dan lanseaza primele atacuri, dar este surprins de o directa. Ambii luptatori se misca mult in ring. Fondul sonor este asigurat de galagiosii suporteri englezi. Brook loveste puternic si cateva lovituri ating tinta. O prima repriza in care cei doi au trecut rapid peste perioada de tatonare si au trecut direct la fapte. Jo Jo avertizat pentru o lovitura dupa ceafa.

00:35 Incepe meciul dintre Jo Jo Dan si Kell Brook. 12 runde pentru aceasta lupta.

00:32 Sunt facute ultimele anunturi si Buffer face strigatul sau celebru care i-a adus o avere de-a lungul timpului.

00:28 In arena din Sheffield rasuna imnul de stat al Romaniei.

00:23 Este randul lui Kell Brook sa intre in arena. Acesta are o aparitie spectaculoasa fiind adus de o platforma de undeva din subsolul arenei pe acordurile unei piese a lui Kanye West.

00:21 Celebrul Michael Buffer il anunta in arena pe Jo Jo Dan. Publicul englez il primeste pe acesta cu ostilitate. Jo Jo Dan este increzator si paseste pe una dintre piesele formatiei de hip-hop BUG Mafia.

00:15 Cei doi luptatori sunt echipati de meci si fac ultimele miscari de incalzire in vestiarele lor. In arena atmosfera este tot mai incinsa.

INFO: Meciul are loc in Motorpoint Arena din Sheffield, arena in care printre analistii televiziunii britanice Sky Sports se numara si Carl Froch.

Sambata seara am putea avea un nou campion mondial in boxul profesionist, Jo Jo Dan luptand live text pe onlinesport.ro de la ora 22:30, in deplasare, contra englezului Kell Brook, detinatorul centurii mondiale IBF la categoria semimijlocie.

Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, incearca sa-I smulga lui Brook titlul mondial, chiar daca acesta nici nu ia in calcul o eventuala infrangere si viseaza la o confruntare in viitor cu nimeni altul decat Floyd Mayweather jr.

“Adversarul meu are ceva ce-mi doresc: Centura de Campion Mondial...sambata seara voi face tot ce e posibil sa o iau eu”, a scris Jo Jo Dan pe pagina lui de Facebook.

Proba cantarului

Jo Jo Dan a trecut vineri proba cantarului oficial cu 24 de ore inaintea confruntarii cu Kell Brook, detinatorul titlului mondial IBF la categoria semimijlocie, un pugilist fara infrangere in 33 de meciuri.

"Gata, am trecut si cantarul. Avem meci maine!", a scris Jo Jo Dan pe Facebook.

Jo Jo Dan a cantarit 66,40 kilograme, in timp Brook 66,18 kilograme.

Meciul celor doi este programat sambata seara in Sheffield si va fi live text pe site-ul onlinesport.ro dupa ora 22:30.

Jo Jo Dan are 34 de victorii la profesionist, dintre care 18 inainte de limita, si 2 infrangeri, in timp ce Brook nu a cunoscut pana acum infrangerea si are 33 de succese (22 inainte de limita).

Ultima oara Jo Jo Dan a luptat pe 20 decembrie 2014 impotriva canadianului Kevin Bizier intr-un meci de 12 runde disputat la Quebec, meci in urma caruia pugilistul nostru a devenit automat challenger pentru titlul mondial la categoria semimijlocie a versiunii IBF.



Jo Jo Dan pierde inainte de limita in fata lui Kell Brook