Box

Leonard Doroftei s-a razgandit in privinta demisiei

In cazul lui Leonard Doroftei noaptea s-a dovedit intr-adevar un sfetnic bun si fostul campion mondial s-a razgandit in ceea ce priveste demisia sa din functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

 "Am fost, sunt si voi fi sportivul care va reprezinta si presedintele care lupta pentru sportivi, pe care ii iubeste si ii respecta. La jumatatea mandatului meu de presedinte al federatiei am fost tentat sa renunt, insa nu puteam face acest lucru inainte de a organiza Centura de Aur, turneu de traditie al boxului romanesc si chiar mondial, pe care l-am reluat anul trecut, dupa o intrerupere de patru ani”, a declarat Doroftei, potrivit frbox.ro

“Oricat de mare campion ai fi ai mereu ceva nou de invatat. Eu am invatat in ring si ca presedinte al federatiei ca nu poti sa iesi din ring fara sa fi convins ca ai facut tot ce tine de tine pentru a obtine victoria. Aceasta competitie a fost unul dintre punctele principale ale programului meu, atunci cand am candidat la functia de presedinte, atat datorita importantei lui pentru boxul romanesc, cat si din motive de suflet", a completat Doroftei.

Doroftei a convocat pentru marti o sedinta a Biroului Federal al FR Box.



Leonard Doroftei s-a razgandit in privinta demisiei