Box

Bute s-a accidentat, meciul cu Bolonti anulat

Lucian Bute s-a accidentat la spate si nu va mai urca in ring la 6 decembrie impotriva argentianianul Roberto Bolonti, anunta presa canadiana. Bute postase aproape zi de zi, in ultima luna, poze de la cum si cat de bine se antreaza el pentru acest meci. Absolut jenant.

Bute se pregatea intens in Filipine chiar cu antrenorul lui Manny Pacquaio pentru revenirea in ring.

"Am un anunt trist: M-am accidentat in timpul antrenamentului si nu imi pot finaliza pregatirea pentru urmatorul meci. Am luat decizia impreuna cu echipa mea sa nu boxez pe 6 decembrie. Imi pare foarte rau dar nu-mi pot permite sa urc in ring daca nu sunt pregatit 100% si in stare perfecta de sanatate. Voi reveni!", a anuntat Bute.

Fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie acum in varsta de 34 nu mai boxase din luna ianuarie cand pierdea la puncte intalnirea cu Jean Pascal.

Bute, 34 ani, promisese ca nu este inca terminat pentru boxul de inalta performanta, iar meciul cu argentinianul Roberto Bolonti urma sa-i serveasca drept rampa de relansare a carierei.

In aceste conditii si in functie de natura accidentarii la spate exista mari semne de intrebare cu privire la viitorul lui Bute in box.



Bute s-a accidentat, meciul cu Bolonti anulat