Motociclism

Valentino Rossi nu va renunta la MotoGP

Cel putin asa declara Davide Brivio, managerul care este alaturi de ‘Doctor’ inca de pe vremea cand acesta concura pentru echipa de uzina Yamaha.
Dupa decesul lui Marco Simoncelli la Sepang au aparut numeroase zvonuri potrivit carora Rossi ar putea renunta la cariera in motociclism din cauza traumei suferite.

Rossi a fost cel care l-a lovit in zona capului pe Simoncelli in accidentul din turul intai al cursei malaeziene, dar nu se poate pune nici pe departe problema unei culpe a multiplului campion mondial.

“Multi pun problema ca Rossi nu va mai concura. Acestea sunt doar zvonuri neadevarate si imi pare ca trebuie chiar si sa le explic”, a scris Brivio pe contul sau de Twitter.

Dupa accidentul lui Simoncelli si intreruperea cursei, Rossi era un monument al tristetii si deznadejdii.

‘Doctorul’ si-a manifestat durerea pentru pierderea bunului sau prieten pe Twitter, unde a scris urmatoarele: “Sic a fost ca un frate mai mic pentru mine. Era tare pe circuit si dulce in viata de zi cu zi. Inca nu pot crede ce s-a intamplat. Imi va lipsi enorm”.

Spusele lui Rossi au alimentat speculatiile ca italianul va renunta la curse din cauza accidentului in care a fost implicat si tinand cont de greutatile pe care le-a intampinat la Ducati in primul sau an de contract.

Onlinesport


Valentino Rossi nu va renunta la MotoGP