Motociclism

Rossi, multumit de rezultatul primei zile la Sepang

Italianul Valentino Rossi s-a declarat multumit de evolutia din prima zi a testelor programate pe circuitul malaysian de la Sepang, in pofida clasarii la peste o secunda in spatele australianului Casey Stoner.
"Putem fi satisfacuti cu aceasta prima zi de teste, deoarece sunt la o secunda de varful ierarhiei la fel cum eram si cand am incheiat ultimele antrenamente, cu mentiunea ca acum nu am fortat pe final, la fel ca ceilalti, cu pneuri soft. Mare parte din zi am fost in jurul locurilor cinci si sase, ceea ce reprezinta atingerea obiectivului stabilit pentru aceasta perioada", a spus Rossi.

Pilotul echipei Ducati a precizat cauza pentru care continua sa se afle in mijlocul plutonului, secunda de intarziere fiind pusa pe seama umarului inca nerefacut dupa operatia suferita la finalul anului trecut.

"Pierd in continuare trei zecimi din cauza umarului, dar in rest trebuie sa lucram la setarile motocicletei. Sunt insa bucuros ca am petrecut ziua doar pe pneuri hard, care ne-au creat probleme la ultimele teste", a mai spus Rossi.

'Il Dottore' a incheiat prima zi a testelor de la Sepang in pozitia a 9-a, fiind cel mai bine clasat pilot Ducati.

Coechipierul lui Rossi, americanul Nicky Hayden, s-a clasat pe locul 12, dupa ce a suferit o cazatura in dimineata antrenamentelor.

Testele de la Sepang continua miercuri si joi. Sezonul 2011 al MotoGP debuteaza pe 20 martie la Losail (Qatar).

Onlinesport


Rossi, multumit de rezultatul primei zile la Sepang