Motociclism

Rossi a primit unda verde sa testeze cu Ducati

Echipa Yamaha i-a permis multiplului campion mondial Valentino Rossi sa testeze cu viitoarea sa formatie Ducati imediat dupa finalului sezonului actual.
Contractul lui Rossi cu Yamaha expira la finalul anului si italianul a cerut o dispensa prin care sa poata testa modelul Desmosedici in prima sesiune de teste programata imediat dupa curs de la Valencia.

"Seara trecuta am vorbit cu Furusawa (n.r. - boss-ul de la Yamaha) si mi-a spus ca pot testa motocicleta Ducati dupa ultimul mare premiu al sezonului", a declarat Rossi pentru Gazzetta dello Sport.

'Doctoruli a continuat, spunand ca i se pare o decizie normala tinand cont de relatia pe care a avut-o in ultimii ani cu echipa japoneza alaturi de care a cucerit nu mai putin de patru titluri mondiale (2004, 2005, 2008 si 2009).

"Vreau sa le multumesc celor de la Yamaha. Este un gest frumos din partea lor, mai ales in conditiile limitarii testelor in MotoGP", a adaugat Rossi.

In alta ordine de idei, in aceste conditii, australianul Casey Stoner isi va face si el rapid bagajele dupa cursa de pe Ricardo Tormo, trecand de la Ducati in curtea Honda.

Onlinesport


Rossi a primit unda verde sa testeze cu Ducati