Motociclism

Oficial: Rossi la Ducati din 2011

Pilotul italian Valentino Rossi, multiplu campion in Motomondialul de Viteza, va concura incepand cu sezonul 2011 pentru echipa de uzina Ducati, anunta site-ul motogp.com
"Suntem incantati sa anuntam ca Valentino Rossi va fi alaturi de noi incepand cu 2011", a declarat Gabriele Del Torchio, presedintele Ducati Motor Holding.

O alta reactie a venit din partea lui Filippo Preziosi, directorul general al Ducati Corse: "In primul rand, Valentino este un mare fan al motocicletelor si din acest punct de vedere a fost intotdeauna o placere sa-i ascult opiniile. Pana dupa cursa de la Valencia va ramane un adversar al nostru, unul atat de mare incat mereu a dat o valoare speciala victoriilor obtinute de echipa noastra. Sa lucrezi in aceeasi echipa cu Valentino reprezinta o mare provocare pentru orice inginer si este placut sa stim ca vom avea acesta ocazie incepand cu sezonul viitor".

De noua ori campion mondial, Valentino Rossi va pilota pentru Ducati in urmatoarele doua sezoane, dupa ce de-a lungul carierei a cunoscut gloria alaturi de Aprilia, Honda si Yamaha.

Onlinesport


Oficial: Rossi la Ducati din 2011