Formula 1

Visul lui Vettel: "Sa pilotez un Ferrari"

Noul campion mondial Sebastian Vettel a declarat ca viseaza sa piloteze intr-o zi pentru Scuderia Ferrari, informeaza Corriere dello Sport.
Prezent la sfarsitul saptamanii trecute in capitala Germaniei, unde a sustinut o demonstratie cu monopostul Red Bull in fata catorva mii de spectatori, Vettel nu si-a ascuns intentia de a concura in viitor pentru echipa de la Maranello.

"Este visul meu, obiectivul meu sa pilotez intr-o zi un Ferrari. Si poate chiar un Mercedes, o alta masina mitica pentru Formula 1", a spus Vettel pentru Bild.

Cu toate acestea, cel mai tanar campion mondial din istoria Formulei 1 a mai spus ca pentru moment se simte foarte bine la echipa Red Bull, care l-a ajutat sa devina campion mondial intr-un timp atat de scurt.

"Sunt foarte onorat sa fiu la echipa Red Bull, alaturi de care mai am inca doi ani de contract si nu se pune problema unei plecari", a adaugat Vettel.

Pilotul german de 23 ani s-a incoronat la Abu Dhabi campion mondial al Formulei 1, dupa o intensa batalie cu Fernando Alonso de la Ferrari si propriul coechipier Mark Webber.

Onlinesport


Visul lui Vettel: "Sa pilotez un Ferrari"