Formula 1

Villeneuve confirma interesul de a reveni in Formula 1

Fostul campion mondial Jacques Villeneuve a recunoscut ca este interesat de o revenire in Marele Circ alaturi de echipa italiana Durango.
"Exista o serie de speculatii care circula in jurul acestui subiect si vreau sa clarific situatia. Echipa pentru care voi concura va fi rezultata in urma colaborarii dintre mine si Durango, grupare care in acest moment isi are baza in Italia.

"In acest moment toti banii vin din diferitele contracte de sponsorizare si nu din buzunarele unor investitori personali", a declarat Villeneuve.

Durango si-a anuntat intentia de a aplica pentru obtinerea unei licente in vederea participarii in 2011 in Marele Circ, dupa ce s-a retras din seria GP2 ca urmare a unor dificultati financiare.

Campion mondial in Formula 1 la finalul sezonului 1997, cand a concurat pentru echipa Williams, canadianul Villeneuve a pilotat ultima data in Marele Circ pentru Sauber (2006).

In acest an fiul regretatului Gilles Villeneuve a fost aproape de o revenire alaturi de echipa Stefan GP, cea care preluase intreaga logistica de la Toyota, dar formatia sarba nu a mai reusit in cele din urma sa ajunga pe grila campionatului.

Pana la revenirea in elita motorsportului mondial, Villeneuve va incerca la sfarsitul acestei saptamani sa se califice pentru etapa de NASCAR care se va desfasura pe Indianapolis Motor Speedway.

Onlinesport


Villeneuve confirma interesul de a reveni in Formula 1