Formula 1

Ecclestone vrea sa puna Rusia pe harta Formulei 1

Boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, vrea sa aduca Rusia in calendarul Marelui Circ, orasul Sochi avand un proiect in acest sens pentru anul 2013.
"Rusii sunt oameni buni si gata de lucru. Este o chestiune daca ne convine noua sau nu un Mare Premiu in Rusia. Trebuie sa merg mai intai acolo si sa arunc o privire", a declarat Ecclestone pentru The Telegraph.

Mai marele Formulei 1 a vorbit si despre posibilitatea ca Roma sa gazduiasca in viitor un Grand Prix: "Oficialii din capitala Italiei au facut progrese importante in aceasta directie. Aici sunt la mijloc si interese politice, dar Roma ar putea fi gata pentru un Mare Premiu in 2013, la fel ca si Rusia".

Ecclestone a vorbit si despre sezonul actual al Formulei 1, dezvaluind ca a pierdut un pariu pe care il facuse inaintea startului noului campionat.

"Am fost suficient de stupid sa fac un pariu cu cineva ca Jenson Button si Michael Schumacher nu vor castiga nicio cursa in acest an si am pierdut. In legatura cu Hamilton, acesta este dezamagit dupa ultima cursa, dar se intampla uneori sa fii si ghinionist.

"Imi place Sebastian Vettel, iar Michael Schumacher este intr-o forma buna. La Barcelona a aratat ca ramane inca un pilot foarte bun, desi multi s-au grabit sa-l critice dupa inceputul sezonului. Intoarcerea sa a fost de bun augur pentru Formula 1", a adaugat Bernie Ecclestone, omul care face si desface lucrurile in Marele Circ.

Onlinesport


Ecclestone vrea sa puna Rusia pe harta Formulei 1