Formula 1

Massa, increzator ca poate intrerupe dominatia Red Bull

Lider al clasamentului pilotilor dupa primele trei curse ale sezonului, brazilianul Felipe Massa isi face singur curaj inaintea Marelui Premiu al Chinei, programat la sfarsitul acestei saptamani pe circuitul de la Shanghai, declarand pe blogul personal ca dominatia echipei Red Bull-Renault poate fi intrerupta.
"Am auzit oameni la Sepang spunand ca masina Red Bull este de departe cea mai rapida a momentului si este adevarat ca au ocupat primele doua pozitii pe grila de start. Dar cred ca in cursa lucrurile stau putin altfel, iar in Malaysia cei doi piloti de la Red Bull au rulat singuri in frunte, in timp ce echipele concurente au avut mult de lucru in partea din spate a plutonului. Asa ca nu sunt de neoprit, dar avem nevoie de o imbunatatire a performantei pentru a avea un cuvant de spus in fata lor", a opinat Felipe Massa.

Aflat in cautarea primului succes din 2010, brazilianul de la Ferrari si-a evaluat sansele la Shanghai: "Recordul meu aici nu este chiar asa de rau, avand doua clasari pe podium. Am fost al doilea in 2008 si al treilea in 2009. Este un circuit placut pentru pilotaj, cu linii drepte extrem de lungi si numeroase posibilitati de depasiri. Trebuie sa fim atenti pentru ca cei de la McLaren dezvolta o viteza de top superioara, iar in cazul unui duel roata la roata avem nevoie de o atentie suplimentara".

Marele Premiu al Chinei, a 4-a etapa a sezonului in Formula 1, se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani pe circuitul de la Shanghai.

Onlinesport


Massa, increzator ca poate intrerupe dominatia Red Bull