Formula 1

Alonso lauda noul monopost Ferrari: "Inca nu ne-am scos toate cartile din maneca"

In pofida rezultatelor mai putin pozitive din ultimele teste de la Jerez, spaniolul Fernando Alonso ramane optimist in privinta potentialului echipei Ferrari, declarand ca monopostul F10 este cel mai bun pe care l-a avut pana acum la dispozitie.
"Nu sunt motive sa fim pesimisti. Pana in prezent este cea mai buna masina pe care am avut-o in cariera mea", a spus Alonso.

Fostul dublu campion mondial a facut o scurta analiza si a celorlalti competitori, considerand ca Red Bull, McLaren si Renault au impresionat in testele din februarie.

"Au fost foarte rapizi si cred ca si-au aratat deja toate cartile, pe cand noi inca le ascundem pe ale noastre. Urmeaza sa analizam datele si suntem optimisti. Cred ca trebuie sa amelioram performantele pe distante scurte cu putin carburant in rezervor. La acest capitol echipele Red Bull si McLaren sunt pentru moment superioare", a adaugat Alonso.

Despre potentialul echipei Ferrari a vorbit si campionul mondial Jenson Button, cel care a stabilit, sambata, la Jerez, cel mai bun timp in ultima zi a testelor.

"Cred ca masina Ferrari este una foarte puternica. In acest moment sunt cei mai constanti de pe grila", a spus Button.

Onlinesport


Alonso lauda noul monopost Ferrari: "Inca nu ne-am scos toate cartile din maneca"