Formula 1

Raikkonen in fata lui Hamilton

Campionul mondial Kimi Raikkonen a depasit probleme tehnice avute vineri dimineata, reusind cel mai bun timp a doua sesiune de antrenamente libere programate la Istanbul in cadrul Marelui Premiu al Turciei.

Clasat ultimul dimineata din cauza unei defectiuni a cutiei de viteze, Raikkonen a intrat decis pe circuit in a doua sesiune, stabilind timpul de referinta cu timpul de 1:27.543. Cu aceasta performanta pilotul de la Ferrari l-a depasit cu 36 de miimi pe britanicul Lewis Hamilton, echipierul de la McLaren impunandu-se la randul sau in fata lui Felipe Massa cu 103 miimi.

Surpriza sesiunii a fost furnizata de veteranul scotian David Coulthard, care a urcat cu al sau Red Bull-Renault pana pe pozitia a patra, in fata lui Heikki Kovalainen (McLaren) si Robert Kubica (BMW). Topul zece a fost completat de Jarno Trulli (Toyota), Kazuki Nakajima (Williams), Fernando Alonso (Renault) si Nick Heidfeld (BMW).

M.P.al Turciei: Rezultate

Sesiunea de dupa-amiaza a fost marcata de iesirea spectaculoasa in decor a pilotului australian Mark Webber (Red Bull), acesta lovind barierele de protectie in virajul sase, dupa ce a pierdut controlul monopostului sau. Accidentul nu a avut urmari asupra pilotului de la Antipozi.

Onlinesport



Raikkonen in fata lui Hamilton