Stiri Auto

Mercedes CLS 2012 (video si galerie foto)

Mercedes-Benz a facut publice primele imagini video si foto oficiale cu noul CLS 2012, care isi va face debutul in octombrie la Salonul Auto de la Paris. Noi am prezentat imaginile spion inainte de lansare, se stia in mare cum va arata,  insa acum masina se vede in toate detaliile.

Galerie foto si comentarii: Apasati aici pentru galeria de imagini. In interiorul galeriei puteti comenta masina

Noul CLS are un design mai sculptat fata de modelul anterior, ceea ce ii confera un aspect mai musculos fata de predecesorul sau elegant si discret. Liniile laterale  isi pastreaza aspectul de arc, amanuntul cu care Mercedes a inovat in 2004 pe piata auto.

Ca toate masinile lansate astazi, farurile LED sunt de baza. Farurile fata au un total de 71 de lumini individuale, impartite in trei sectiuni: cea de sus serveste la semnalizare, cea din mijloc la faza scurta, iar cea laterala este faza lunga.

Mercedes spune ca pielea scaunelor este special prelucrata ca sa nu se decoloreze in lumina soarelui. La interior abunda pielea, iar bucati de lemn sunt inserate in bord, consola centrala si panourile usilor, putand fi configurate ca nuantain functie de preferinte.

Ceea ce germanii nu au anuntat inca este puterea motoarelor de sub capota noului CLS, insa aceste detalii se vor face publice probabil la Paris, pe perioada Salonului Auto, intre 2 si 17 octombrie 2010.

Onlinesport Auto



Mercedes CLS 2012 (video si galerie foto)