Stiri Auto

Range Rover made in China

Dupa BMW, care isi va produce o mare parte din piese pentru limuzinele sale in Mexic, vine randul celor de la Land Rover sa anunte taieri de costuri prin fabricarea masinilor sale in India si China. Macar, pentru cei de la Land Rover si Jaguar este de inteles, pentru ca britanicii au fost cumparati de o companie din India.
Land Rover si Jaguar incearca sa isi extinda vanzarile si sa taie costurile in acelasi timp. Tata Motors, compania indiana care detine de ceva ani marca, va incepe sa asambleze masinile sale in India si China.

Prin acest lucru se urmareste scaderea costului de export pe piete precum Asia sau Austrailia, insa Tata spune ca masinile produse in China vor fi distribuite si pe alte piete din lume.

Tata a inregistrat un profit de 348 de milioane de dolari pe marcile Jaguar si Land Rover Intre lunile aprilie si iunie 2010. In 2009, pe aceeasi perioada de timp, JLR a fost pe pierdere cu 80 de milioane de dolari.

Ranger Rover este o masina ravnita pe piata din Romania, a detine una (sau un SUV de lux in general), chiar si in fata blocului, fiind egal cu atingerea fericirii. Ramane de vazut daca romanii vor aprecia producerea in China a masinii lor te teren mult visate.

Onlinesport Auto


Range Rover made in China